[Copyrights & Disclaimer]

Eendengarage Sander Aalderink

Eendengarage Sander Aalderink
Regelmatig loopt een hobby helemaal uit de hand. Soms zover dat het een bedrijf wordt. In juni 2000 was het zover; ik heb mijn baan opgezegd en ben me volledig gaan richten op de "eenden"; een eendengarage was geboren.

Nu, na zes jaar, is de garage behoorlijk uitgebreid. Naast het dagelijks onderhoud zijn de mogelijkheden voor restauratie gegroeid. Ook wordt ons verkoopaanbod steeds breder doordat we ruim over de grenzen zoeken.

Mooie en goede eenden, daar zijn wij constant mee bezig. Van een leuke eend voor dagelijks gebruik tot een exemplaar in originele nieuwstaat, vaak met een bijzonder lage kilometerstand.

Eenden mooi en constructief in orde maken kunnen we ook. Volledige restauratie of het vervangen van een chassis; wij kunnen uw eend naar uw wensen verbeteren, met een prijsopgave vooraf. Ook voor reparatie, onderhoud, een APK- of invoerkeuring kunt u bij ons terecht. We hebben de beschikking over een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen, welke ook los verkrijgbaar zijn.

Kom dus eens langs om rond te kijken, we zijn goed bereikbaar op slechts 10 minuten van Amsterdam (kijk op www.eendengarage.nl onder Contact voor een routebeschrijving of bel).

Eendengarage Sander Aalderink
Stofkuipstraat 3
1531NC WORMER
Tel.: 075 6421258 of 06 28428675
E-mail: info@2cvgarage.nl
Internet: http://www.2cvgarage.nl


Terug naar Sponsor site