[Copyrights & Disclaimer]

Ducktrail: Avontuur tijdens een eendenrally

Ducktrail Ducktrail organiseert bedrijfsuitjes met behulp van 53 Lelijke Eenden en een limousine Eend!

Een Eendenrally is een bedrijfsuitje waaraan groepen van 12 tot 200 personen een unieke ervaring beleven. Ducktrail verzorgt Eendenrally’s vanaf eigen locaties in Noord Holland, het Groene Hart en de Betuwe. Ieder team bestaat uit 4 personen en krijgt een roadbook en goed onderhouden 2CV mee. Aan de hand van verschillende navigatietechnieken vindt het team zijn weg naar de diverse pitstops waar teamactiviteiten en bezienswaardigheden op de teams wachten.
Ducktrail

Samenwerking speelt een grote rol tijdens de Eendenrally: op de verschillende pitstops is teamgeest van belang om zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens activiteiten als BlindFileParkeren en Eendologie, ook het vinden van de weg is een samenspel tussen navigator en piloot.
De etappes brengen de teams over landwegen en smalle dijkjes. Dit maakt het rijden met de 2CV’s een beleving op zich. De laatste pitstop van de dag is de borrelstop alwaar het winnende team van de tourleaders de hoofdprijs krijgt uitgereikt.

Bedrijven die een geheel verzorgd en op de eigen wensen aangepast programma willen reserveren zijn ook bij Ducktrail aan het goede adres; voor deze groepen is er de Mobiele Eendheid. Een Eendenrally die op elke gewenste locatie kan starten en die leidt langs plaatsen die in samenspraak met de opdrachtgever worden bepaald. Als finishing touch worden de Eenden uitgerust met een rallyschildje met het logo van uw bedrijf!
Bedrijven die interesse hebben om een 'Avontuur tijdens een Eendenrally’ als bedrijfsuitje voor hun medewerkers of relaties te boeken kunnen de website www.ducktrail.nl raadplegen of bellen naar 075-6420444.

Informatie & Contactgegevens:

Ducktrail bv
Stofkuipstraat 2
1531 NC Wormer
Tel.: 075-6420444
E-mail: info@ducktrail.nl
Internet: www.ducktrail.nl


Terug naar Sponsor site