[Copyrights & Disclaimer]

Chateau Deux Chevaux

Chateau Deux Chevaux
van
MLB / Autoverkoop Boudewijn
naar
Chateau Deux Chevaux

Het is alweer negen jaar geleden dat ik in 1994 begon met een eendengarage onder de naam MLB / Autoverkoop Boudewijn.
In die negen jaar zag ik de eend ( Deux Chevaux voor de liefhebbers ) uitgroeien tot een echte klassieker waar steeds meer mensen veel plezier aan beleven. Iets dat ook dagelijks door mijn klanten bevestigd wordt.

In de afgelopen jaren is mijn bedrijf uitgegroeid van een kleine garage tot een bedrijf waar niet alleen reparaties maar ook complete restauraties uitgevoerd worden. Sinds kort is er zelfs een complete winkel met een oppervlakte van 225 m2. Niet zonder trots durf ik te zeggen dat wij waarschijnlijk het grootste assortiment onderdelen voor de Deux Chevaux van Nederland hebben.

Zelfs de jongste Deux Chevaux is al jaren verplicht de A.P.K. keuring te ondergaan. Wij keuren minimaal 400 Deux Chevaux's per jaar en dat is ruim boven het landelijke gemiddelde.
De meeste Deux Chevaux's die wij in onderhoud hebben komen zonder problemen door de A.P.K. en rijden ook de winter gewoon door. De monteurs die samen met mij het onderhoud van uw Deux Chevaux verzorgen zijn zelf ook liefhebber en dat resulteert in extra aandacht voor uw auto.

Ook als u alleen deskundig advies over de verzorging van uw Deux Chevaux nodig hebt bent u van harte welkom, uiteraard staat een lekkere kop koffie, thee of choco voor u klaar. Wanneer u langskomt, is de kans groot dat u met meerdere eendliefhebbers van gedachten kunt wisselen over uw favoriete auto.

Advies krijgt u al enige tijd niet alleen meer van mij maar ook van mijn collega Toine Otten.
Toine werkt sinds een jaar in het bedrijf en is met zijn 27 jaar ervaring in de automobielbranche een belangrijke aanwinst. Op commercieel en organisatorisch vlak is Toine het sterkst 'Nee verkopen wil ik niet' is zijn motto.

Vanaf augustus 2002 is onze website www.citroen-klassiekers.nl officieel in gebruik, misschien heeft u hier al eens een kijkje op genomen. Op onze site vindt u informatie over onderdelen en auto's die wij te koop hebben staan. Ook verkopen wij regelmatig auto's in opdracht ( consignatie verkoop ). Als u dat overweegt dan kunt u langskomen, wij beoordelen de staat van de auto en in onderling overleg wordt de uiteindelijke verkoopprijs bepaald. Toine verzorgt de zoekopdrachten en bemiddelt tijdens de aan en verkoop van auto's.

Zoals u gelezen hebt is er veel veranderd in de negen jaar dat mijn bedrijf bestaat, daarom is er voor gekozen de huidige naam van het bedrijf aan te passen en de Franse sfeer nog meer te accentueren.
MLB / Autoverkoop Boudewijn zal daarom voortaan Chateau Deux Chevaux heten.

Wij gaan er van uit dat uw nieuwsgierigheid geprikkeld is en ontvangen u graag op ons Chateau Deux Chevaux te Beesd.

Tot ziens,

Boudewijn Rikmenspoel.

Chateau Deux Chevaux
Achterstraat 38
4153 AR Beesd
Tel.: 0031(0)345 681454
Fax: 0031(0)345 681561
E-mail: info@citroen-klassiekers.nl
Internet: www.citroen-klassiekers.nl


Terug naar Sponsor site